Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeGoogle+LinkedIn

Zomersportactiviteiten van 23 t/m 27 juli 2018

Elk jaar organiseert Alkmaar Sport in de eerste week van de zomervakantie Zomersportactiviteiten voor de Alkmaarse jeugd. Deze keer vinden de Zomersportactiviteiten van maandag 23 juli t/m vrijdag 27 juli plaats. De kinderen maken kennis met verschillende sportdisciplines waaronder voetbal, hockey, voetgolf, zwemmen, waterskiën, slagsport, tennis en zaalsport. Ook ga je naar Outdoorpark Alkmaar en beleeft daar o.a. het boogschieten, archery tag, de obstacle run en diverse outdoor activiteiten.

Kinderen van 4-6 jaar

Dagen/Locaties: Elke dag verzamelen we bij Outdoorpark Alkmaar (Hertog Aalbrechtweg 4)
Tijden: Dagelijks van 9.30 tot 12.30 uur
Kosten: € 40,- p.p.
Woensdagmiddag, extra: Op woensdagmiddag kunnen de kinderen gratis zwemmen in zwembad Hoornse Vaart. Er is geen begeleiding aanwezig. Ouders kunnen voor € 1,- een ticket reserveren en het zwembad in.
VOL - Aanmelden: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Kinderen van 7-9 jaar en van 10-14 jaar

Voorwaarde: Voor deelname aan de activiteiten is het belangrijk dat de kinderen minimaal in het bezit zijn van een A-diploma
Dagen/Locaties: Elke dag verzamelen we bij Outdoorpark Alkmaar (Hertog Aalbrechtweg 4)
Tijden: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur, woensdag van 13.00 tot 16.30 uur
Kosten: € 60,- p.p. (exclusief lunch, breng je eigen lunch mee)
Woensdagochtend, extra: waterskiën bij SKEEF (Strand van Luna 3, Heerhugowaard) van 9.30-12.00 uur. Meerprijs: € 25,- p.p. Voorwaarde: Vanaf 8 jaar. Let op: Vervoer van en naar de locatie is niet inbegrepen, je dient zelf voor vervoer te zorgen (ook tussen de middag).
Woensdagmiddag, extra: Woensdagmiddag gaan we zwemmen, meld je om 13.00 uur bij het Outdoorpark en we lopen samen naar het zwembad. Er is begeleiding aanwezig, je dient in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A. Familie kan voor € 1,- mee zwemmen. Geen diploma? Dan dien je zelf voor een begeleider (ouder/verzorger ouder dan 18 jaar) te zorgen, deze betaalt ook € 1,- entree.
VOL - kinderen van 7-9 jaar: Aanmelden is niet meer mogelijk (let op: voorwaarde voor deelname = bezit A-diploma)
VOL - Aanmelden kinderen van 10-14 jaar: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Veel gestelde vragen

Is mijn inschrijving nu gelukt?
Als 1) u een bevestigingsmail heeft gekregen en 2) er geld van uw bankrekening is afgeschreven, kunt u er vanuit gaan dat de inschrijving is gelukt.

Ik wil bij een vriend(innet)je in de groep, kan dat?
Ja dat kan. De eerste dag wordt de groepsindeling gemaakt, je kan dan aangeven bij wie je in de groep wilt.

Wanneer en waar moet ik me nou melden 23 juli?
Twee weken van te voren krijg je nog een bevestigingsmail met daarin meer details over het sportprogramma, locaties, tijden. Daarin staat nog eens precies gemeld waar je je moet melden en wat je de eerste dag mee moet nemen. Op de eerste dag meld je je om 9.15 uur bij Outdoorpark Alkmaar.

Het aanmelden lukt niet?
Stuur even een mailtje naar m.boontjes@alkmaarsport.nl met uw foutmelding, dan proberen wij u verder te helpen.

Ik heb relatief weinig gegevens in moeten vullen bij het aanmelden, klopt dat?
In het kader van de nieuwe AVG mogen wij alleen persoonsgegevens verzamelen die voor ons relevant zijn i.h.k.v. het goed uitvoeren van de activiteit. Met naam, leeftijd, (nood)telefoonnummer en mailadres (voor meer informatie en bevestiging) beschikken wij voor deze activiteit over passende informatie.

U kunt ook betalen met uw tegoed op uw (gratis) AlkmaarPas. U volgt hiervoor een andere inschrijfprocedure. Neem hiervoor contact met ons op via m.boontjes@alkmaarsport.nl.

Meer weten?

Heb je vragen over de zomer- en/of wintersportactiviteiten van Alkmaar Sport? Neem dan contact op met Maik.