Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Zaalvoetbalcompetitie Alkmaar

Na het succes van de voorgaande competities start Alkmaar Sport nu elk jaar rond oktober een nieuwe recreatieve zaalvoetbal competitie in Alkmaar. Bedrijven- en vriendenteams konden zich aanmelden voor de competitie. Elk seizoen bestaat de competitie uit zo'n twintig teams, en is deze opgesplitst in een A en B poule.

De competitie wordt gespeeld volgens de reglementen en spelregels zaalvoetbal van de KNVB. Telkens staan er per team 5 spelers in het veld en er mag onbeperkt gewisseld worden (een team mag maximaal 15 verschillende spelers per seizoen inzetten). Twee keer per maand speelt het deelnemende team een wedstrijd van veertig minuten (zonder rust), de wedstrijden worden gespeeld op donderdagavond in Sportpaleis Alkmaar en sportcomplex De Meent.

De standen worden wekelijks bijgehouden en zijn in te zien via de URL www.tournify.nl/live/recreatievezaalvoetbalcompetitiealkmaar. Aan het eind van het seizoen wordt een mix-toernooi georganiseerd waarbij alle teams in actie komen.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor een plaats in de zaalvoetbal competitie kun je je vrijblijvend aanmelden via Roan Siebring. Geen eigen team? Geef je dan op als speler en wellicht kan jij meedoen in één van de teams van onze competitie.

Social Media

LIKE ons op FACEBOOK en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen! Check daar ook de tussenstanden!

Meer weten?

Meld je nu vrijblijvend aan voor de zaalvoetbalcompetitie door een mail te sturen naar Roan Siebring.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven