Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Openbaar Hardloopparcours

Park Groene Voet - Sportboulevard Alkmaar Noord

In Park Groene Voet (Alkmaar Noord) is een hardloopparcours van 2,5 kilometer uitgezet. Het parcours is officieel ingemeten en goedgekeurd door de Atletiek Unie, wat betekent dat het een gecertificeerd (wedstrijd) parcours is!

Iedereen kan vrijblijvend gebruik maken van het parcours. Het leukste is het om dit te doen met de zogenaamde MyLaps chip. Met de chip worden je rondetijden namelijk bijgehouden en kun je online je prestatie en progressie bijhouden.

Scorebord met rondetijden
Bij de entree van de Vlindertuin, Klaas Bootpad, staat vanaf mei 2015 een scorebord. Deze laat de prestatietijden zien van de lopers die met de chip aan het hardlopen zijn.

Outdoor fitnesstoestellen
Langs de route zijn outdoor fitnesstoestellen geplaatst. Via een app kun je uitleg krijgen over de werking van de toestellen, zodat je er in het park mee kan trainen. De fitnesstoestellen zijn openbaar toegankelijk. Download hiervoor de app 'Norwell Senior fitnesss park' en kies voor 'Park Groene Voet'. Op de fitnesstoestellen in Park Groene Voet staat ook een QR code waardoor je bij deze app komt.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven