Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Sportspektakel in Sporthal Hoornse Vaart

Kom tijdens de kerstvakantie op donderdag 2 januari naar het Sportspektakel in sporthal Hoornse Vaart! We pakken dit keer weer groot uit, met superveel nieuwe sporten. Centraal staan de sporthal waar je je kunt uitleven met heel veel spelletjes, op alle luchtkussens, klimmen in de opblaasbare bananenboom en nog heel veel meer. Het Sportspektakel is bedoeld voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Extra leuk: Voor maar 1 euro extra neem je na afloop een duik in zwembad Hoornse Vaart

Openingstijden

  • Van 10.00 – 14.00 uur

Locatie

  • sportcomplex Hoornse Vaart, Hertog Aalbrechtweg 4, 1823 DL Alkmaar.

Zwemmen voor een euro

Deelnemers aan het sportspektakel kunnen na afloop van hun avontuur voor slechts 1 euro een duik nemen in zwembad Hoornse Vaart. Het zwembad is deze dag tot 17.00 uur geopend.

Clinics

We hebben dit keer veel clinics op het programma staan. Welke kies jij?

Je kunt maximaal één clinic per persoon kiezen. Er is geen garantie (vol = vol) op een plek, dus zorg dat je er op tijd bij bent, dan maak je meer kans! En je kunt je natuurlijk altijd vermaken deze dag, óók als je geen sportclinic volgt.

Entree

  • De entree bedraagt € 3,50 per kind bij online voorinschrijving en € 4,50 op de dag zelf aan de deur. Je kunt ook betalen met je Kinderen Doen Mee tegoed op je Alkmaar Pas. Begeleiders hebben gratis toegang.
  • Er geldt een speciale toegangsprijs voor BSO's die met een groep van meer dan 8 personen komen, je kunt hiervoor contact opnemen met onderstaande contactpersoon. Voor deze groepen is aanmelden wenselijk.

Kinderpartijtje

  • Ook je kinderpartijtje vieren tijdens het Sportspektakel is mogelijk! Neem hiervoor contact op met de onderstaande contactpersoon. Aanmelden is wenselijk.

Online inschrijven

  • Meld je online aan via de webshop en je profiteert van € 1,- korting op de toegangsprijs!

Meer weten?

Heb je vragen over het Sportspektakel? Neem dan contact op met Younes.