Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Sportspektakel in De Meent Bauerfeind

Kom tijdens de herfstvakantie op donderdag 24 oktober naar het Sportspektakel in De Meent Bauerfeind! We pakken dit keer weer groot uit, met superveel nieuwe sporten. Centraal staan de topsporthal waar je je kunt uitleven met heel veel spelletjes, op alle luchtkussens, klimmen in de opblaasbare bananenboom en nog heel veel meer. Het Sportspektakel is bedoeld voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Openingstijden

  • Van 10.00 – 16.00 uur

Locatie

  • De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar.

Clinics

We hebben dit keer veel clinics op het programma staan. Welke kies jij?

Je kunt maximaal één clinic per persoon kiezen. Er is geen garantie (vol = vol) op een plek, dus zorg dat je er op tijd bij bent, dan maak je meer kans! En je kunt je natuurlijk altijd vermaken deze dag, óók als je geen sportclinic volgt.

Entree

  • De entree bedraagt € 3,50 per kind bij online voorinschrijving en € 4,50 op de dag zelf aan de deur. Je kunt ook betalen met je Kinderen Doen Mee tegoed op je Alkmaar Pas. Begeleiders hebben gratis toegang.
  • Er geldt een speciale toegangsprijs voor BSO's die met een groep van meer dan 8 personen komen, je kunt hiervoor contact opnemen met onderstaande contactpersoon. Voor deze groepen is aanmelden wenselijk.

Kinderpartijtje

  • Ook je kinderpartijtje vieren tijdens het Sportspektakel is mogelijk! Neem hiervoor contact op met de onderstaande contactpersoon. Aanmelden is wenselijk.

Online inschrijven

  • Meld je online aan via de webshop en je profiteert van € 1,- korting op de toegangsprijs!

Meer weten?

Heb je vragen over het Sportspektakel? Neem dan contact op met Tom.