Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Sporttoernooi Streetwise Cup

Alkmaar Sport organiseert elk jaar, in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation en Krajicek Foundation, de voorronde van het 6 vs 6 voetbaltoernooi. De eerste rondes van dit toernooi worden gespeeld op het Cruyff Court Daalmeer in Alkmaar. De speelrondes op 19, 21 23 oktober zijn bedoeld voor alle kinderen uit groep 7 en groep 8.

Komt dit je bekend voor? De Streetwise Cup stond tot voor kort bekend als de Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschappen.

Streetwise Cup 6 vs. 6 voorrondes
Op maandag 19, woensdag 21 en vrijdag 23 oktober worden de voorrondes van het Cruyff Courts 6 vs. 6 in Alkmaar gespeeld (aanvang 14.30 uur, kinderen zonder continuerooster hebben voorrang om woensdag te spelen). De winnende en fairplay teams spelen de finale op woensdag 28 oktober. Het team bestaat uit minimaal 6 spelers en een begeleider van minimaal 18 jaar oud. Er wordt gespeeld met aparte jongens- en meidenteams. Kinderen uit jongere groepen mogen ook mee doen, maar worden niet in een aparte categorie ingedeeld. Je mag je ook inschrijven met vriendjes en vriendinnetjes die op een andere school zitten.

Regiofinales
De winnaars bij de jongens en meisjes zullen we terugzien bij de Regiofinales. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de Finale in Amsterdam. Waarna de winnaar zelfs naar de Europese finale zal doorstromen!

Aanmelden
De aanmelding is gesloten. Vragen? Je kunt bellen, appen (06-34164117) of mailen (y.cornelisse@alkmaarsport.nl) naar Sportregisseur Yuri.

Adres
Cruyff Court
Johanna Naberstraat, Daalmeer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven