Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Accomodatie

Wat kan Alkmaar Sport voor mijn accommodatie doen?

De accommodatie is een belangrijk onderdeel van de vereniging. Alkmaar Sport kan u op vele manieren bijstaan bij het beheren van uw sportaccommodatie.

Sporttechnisch beheer
Hierbij kunt u denken aan inspecties of advies. Maar ook aan beheer en onderhoud van technische installaties, sporthallen en gymzalen. Daarnaast verzorgen wij keuringen, maar ook het beheer en onderhoud van gymtoestellen.

Beheer en onderhoud van (sport)vastgoed
Op zoek naar advies of conditiemetingen? Wij kunnen u adviseren over meerjarenonderhoud of het onderhoud van uw vastgoed en gebouwinstallaties voor u verzorgen.

Beheer en onderhoud van Sportvelden
Alkmaar Sport verzorgt niet alleen de aanleg en renovatie van sportvelden, maar kan u ook adviseren over het beheer en onderhoud of dit voor u uit handen nemen. Daarnaast kunt u denken aan inspecties en metingen van sportvelden volgens de geldende normen. Natuurlijk zijn wij u ook van dienst bij onderzoek naar de samenstelling van de toplaag van uw sportveld en kunnen wij eventuele problemen oplossen of verbeteringen aanbrengen.

Meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact op met: Matthé Laan, Manager Beheer en Onderhoud. m.laan@alkmaarsport.nl / 072 548 92 99.

Ik wil mijn eigen accomodatie opzetten, hoe kan Alkmaar Sport helpen?

Natuurlijk kunnen we ook u ondersteunen bij het opzetten van uw eigen accomodatie of de exploitatie geheel voor u verzorgen.
Alkmaar Sport exploiteert, beheert en onderhoudt de Alkmaarse zwembaden, de IJsbaan en vrijwel alle sportzalen, -hallen en -complexen in Alkmaar. Dochterondernemingen van Alkmaar Sport exploiteren Sportpaleis Alkmaar en sportcentrum De Beeck in Bergen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van exploitatie van uw sportaccommodatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met: Eddy Bakker, Manager Exploitaties e.bakker@alkmaarsport.nl / 072 548 9310.

Bent u benieuwd naar welke sportlocaties Alkmaar Sport in de verhuur heeft? Kijk dan hier voor meer informatie.

Heeft u een andere vraag?

Terug naar de veel gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij, of wilt u weten wat de verenigingsadviseur nog meer voor uw vereniging kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met de verenigingsadviseur van Alkmaar Sport.