Contact   |   Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn
Volg ons TwitterFacebookYoutubeInstagramLinkedIn

Weerbaarheidstraining Alkmaar | Heiloo | Uitgeest | Bergen

Let op, Alkmaar Sport biedt deze activiteit voorlopig niet aan (geldt voor heel 2021)

Alkmaar Sport start regelmatig een nieuwe serie Weerbaarheidstrainingen voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. Weerbaarheid staat voor stevig in je schoenen staan en vertrouwen hebben in jezelf. Door je eigen kracht en mogelijkheden te ontdekken kun je weerbaar door het leven gaan. De training is te volgen in diverse gymzalen in Alkmaar. Er is momenteel geen weerbaarheidstraining ingepland, in 2021 verwachten wij ook geen nieuwe trainingen te starten.

Inhoud van de trainingen

Door middel van gerichte oefeningen en spelvormen wordt aandacht besteed aan diverse specifieke onderwerpen, die van belang zijn voor de weerbaarheid van kinderen. Denk aan lichaamshouding, stemgebruik, omgaan met groepsdruk en ademhaling. Ook verdedigingstechnieken, zoals het afweren van een klap of trap of jezelf bevrijden als je wordt vastgegrepen en het bedenken van oplossingen in bedreigende situaties komen aan bod.

Locatie, kosten, dagen en tijden

Adres: Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar (Multi sportzaal)
Kosten
: ‚ā¨75,- per lessenreeks
Start
: Tot nader orde onbekend (niet in 2021)
Dag
: Elke donderdag
Tijd
: 15.00 - 16.00 uur

Nieuwe trainingen

Voorlopig start Alkmaar Sport geen nieuwe trainingen. Informeer bij andere aanbieders in jouw buurt als je op zoek bent naar een passende weerbaarheidstraining.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven